Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Најпрактичниот спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar E‑PACE

  Целосно новиот E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.

 • Jaguar I‑PACE

  Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Моќен, агилен и сосема посебен, F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar XE

  Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан на Jaguar досега.

 • Jaguar XF

  Вистински беспрекорни перформанси, апсолутно задоволство во возењето.

 • Jaguar XJ

  Драматична комбинација на убавина, луксуз и моќност.

JAGUAR GEAR - ДОДАТОЦИ

Скројте го XF според вашиот животен стил. На располагање ја имате широката палета од практични и стилски додатоци.

Со додатоците на Jaguar можете да ставите личен белег во вашиот XF. Овие додатоци можат да го надградат вашиот XF на многу начини. Независно од тоа дали треба да го покажат вашиот стил, да ги задоволат барањата за практичност или да се погрижат за вашето уживање во слободното време. Нашите најпопуларни додатоци ги групиравме за вас во четири пакети: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle и Business. Изберете еден од овие пакети или направете ја вашата совршена комбинација од поединечни додатоци.

Креирајте свој модел Каталог за додатоци

Пакет Carbon Fibre

Со овие елегантни стилски надградби го истакнувате спортскиот карактерот на XF.

ПАКЕТ CARBON FIBRE:

ПАКЕТ CARBON FIBRE:

Надградете ја спортската појава на XF со помош на овие додатоци инспирирани од перформансите. Куќишта на ретровизорите и странични отвори за вентилација од карбонски влакна со висок квалитет. Во кабината, луксузните патосници додаваат детаљ за зголемување на комфорот и стилот.

Креирајте свој XF

ПАКЕТ STYLING

Овие додатоци на суптилен начин го збогатуваат уникатниот изглед на XF.

Пакет Lifestyle

Со кој и да било спорт или хоби да се занимавате, овие додатоци ќе се погрижат потполно да уживате во своите активности додека тие го штитат вашиот XF одвнатре и однадвор.

Пакет Styling:

Пакет Styling:

Уживајте додека ги привлекувате погледите со овие куќишта на ретровизорите и странични отвори за вентилација во бојата Gloss Black.

Креирајте свој XF

Пакет Lifestyle:

Пакет Lifestyle:

Извлечете повеќе од вашиот XF со овој пакет. Напречните кровни носачи со знакот на Jaguar ви овозможуваат да превезувате сѐ, од спортска опрема до багаж. Предните и задните калници се дополнителна заштита од нечистотија и камчиња коишто ја оштетуваат бојата на вашиот XF. За внатрешноста, гумена подна простирка во багажниот простор и комплет од гумени патосници обезбедуват заштита од абење, едноставни се за чистење.

Креирајте свој XF

ПАКЕТ BUSINESS:

ПАКЕТ BUSINESS:

Закачалката за алишта којашто се поставува на наслонот за глава се грижи вашите алиштата да не се гужваат. Првокласен џеб за одлагање предмети на задната страна од наслонот на седиштето нуди дополнителен простор за организирање и складирање поголеми предмети, како патни карти.

Креирајте свој XF

ПАКЕТ BUSINESS

Со овој пакет од додатоци вашите лични работи ќе се одржуваат средени, чисти и безбедни.