• Jaguar F‑PACE

  Најпрактичниот спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.

 • Jaguar I‑PACE

  Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Моќен, агилен и сосема посебен, F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar XE

  Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан на Jaguar досега.

 • Jaguar XF

  Вистински беспрекорни перформанси, апсолутно задоволство во возењето.

 • Jaguar XJ

  Драматична комбинација на убавина, луксуз и моќност.

XE PORTFOLIO

Најфините материјали, прецизната мајсторска изработка и најсовремената технологија. Добредојдовте во кулминацијата од луксуз во XE.

ЕМИСИЈА НА CO2 g/km

Од 126 со рачна трансмисија
Од 135 со автоматска трансмисија

ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус l/100km

Од 4.8 со рачна трансмисија
Од 5.1 со автоматска трансмисија

XE Portfolio претставува пример за софистицираност на спортски седан. Најквалитетни материјали коишто се изработени со прецизно внимание кон деталите за да се создаде внатрешност со врвен стил и комфор. А со префинетите мотори коишто се понудени, XE Portfolio гарантира луксузно доживување за сите ваши сетила.

Креирајте свој модел

СТИЛ НА ВНАТРЕШНОСТА

Со избор на една од трите тематски бои и некои од единаесетте фурнири и завршни обработки, можете да ја создадете вашата совршена внатрешност во XE.

СЕДИШТА ОД КОЖАТА WINDSOR

СЕДИШТА ОД КОЖАТА WINDSOR

Нудејќи го најдобриот квалитет - за седиштата на XE Portfolio се користи мека, фина зрнеста кожа Windsor.

ТАПАЦИРАНА ИНСТРУМЕНТ ТАБЛА*

ТАПАЦИРАНА ИНСТРУМЕНТ ТАБЛА*

Инструмент таблата со нијансирани шевови дава уште поголем луксуз, прекрасна мајсторска изработка и карактер во внатрешноста на вашиот XE Portfolio.

ПЕРФОРАЦИЈА ВО ОБЛИК НА РИБИНА КОСКА

ПЕРФОРАЦИЈА ВО ОБЛИК НА РИБИНА КОСКА

Уникатната перфорација во облик на рибина коска на влошките на седиштата и предните наслони за глава со втиснатото лого на Jaguar (јагуар во скок) ги унапредуваат уникатниот изглед и чувството кај XE Portfolio.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА XE PORTFOLIO

Истражете ги спецификациите на XE Portfolio на Jaguar.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЈТЕ ГО XE PORTFOLIO

Со помош на нашата палета од опции и додатоци, можете да го направите XE Portfolio навистина ваш.

истражете ги додатоците