• Jaguar F‑PACE

  Најпрактичниот спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.

 • Jaguar I‑PACE

  Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Моќен, агилен и сосема посебен, F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar XE

  Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан на Jaguar досега.

 • Jaguar XF

  Вистински беспрекорни перформанси, апсолутно задоволство во возењето.

 • Jaguar XJ

  Драматична комбинација на убавина, луксуз и моќност.

Play

JAGUAR ОПРЕМА - ДОДАТОЦИ

Комплетирајте го изгледот на XE инспириран од перформанси, со додатоците од карбонски влакна со висок квалитет.

Возилата што се прикажани во филмската содржина на оваа веб-локација може да не се точните претставници на најновите обновувања и надградби. Ве молиме обратете се до вашиот локален продавач на Jaguar за да ги добиете најновите спецификации

Персонализирајте го XE по ваш вкус и според вашиот животен стил. Најпопуларните додатоци ги групиравме во погодни пакети што ви овозможува едноставен избор, или комбинација, на пакетите Carbon Fibre, Styling или Lifestyle. Приспособете го вашиот XE преку кликнувањето на полето Креирајте свој модел или кликнете на полето Пронајдете додатоци за да ја истражите целата палета на Jaguar Gear.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ ПОСЕТЕТЕ ГИ ДОДАТОЦИТЕ ЗА XE

ПАКЕТ CARBON FIBRE

Комплетирајте го изгледот на XE инспириран од перформанси, со додатоците од карбонски влакна со висок квалитет.

ПАКЕТ STYLING

Нагласете го стилскиот добар изглед на вашиот XE.

ПАКЕТ LIFESTYLE

Патувањата во природата, или дури и само до локалниот парк, може да остават трага на вашиот автомобил - овој пакет се грижи вашиот XE да остане чист и недопрен.

ПАКЕТОТ STYLING ВКЛУЧУВА:

Странични отвори за вентилација во бојата Gloss Black; и куќишта на ретровизорите во бојата Gloss Black.

истражете ги додатоците за xe

ПАКЕТОТ LIFESTYLE ВКЛУЧУВА:

Напречните кровни носачи со знакот Jaguar на себе ви овозможуваат да превезувате сѐ, од спортска опрема до багаж; Предни и задни калници; издржливи патосници со знакот Jaguar на себе за да биде чист подот во кабината; и гумена подна простирка во багажниот простор (не е прикажана) на XE, едноставни за отстранување и за чистење.

истражете ги додатоците за xe

Можете да го изберете вашиот модел на XE и да додадете опции и додатоци по ваш вкус, кога ќе го креирате вашиот XE. А доколку сакате да погледнете и повеќе од нашите четири предложени пакети, и уште подетално да го персонализирате вашиот XE, зошто не би го прегледале нашиот целосен интернет каталог?

ИСТРАЖЕТЕ ГИ ДОДАТОЦИТЕ ЗА XE