Детали

Jaguar F-Type

R-Dynamic
| AWD 450
Цена
€ 138,990

Спецификациите

Спецификациите

Состојба Ново
Статус На залиха
Година 2021
Километри 0 км
Трансмисија Автоматски
Mотор Бензин
Запремина 5000 cm3
Моќност 450 KC
Надворешност Bluefire
Број на шасија 15586554

Следни чекори

AUTOMOBILI GROUP DOOEL
Skopje

MK, Скупи 8, Скопје 1000, 1000

+389 2 3093024

понеделник: 08:30 - 18:00

вторник: 08:30 - 18:00

среда: 08:30 - 18:00

четврток: 08:30 - 18:00

петок: 08:30 - 18:00

сабота: 09:00 - 14:00

недела: затворен

Oпрема

Стандардна

 • Преглед

  • Сериска опрема:
  • • LED Предни светла
  • • Автоматски предни светла
  • • Електрични прозори со сензитивност на притисок
  • • Греени електрични ретровизори
  • • 20” Алуминиуски тркала ‘Style 6003’
  • • Систем за поправка на гумите
  • • Meridian озвучување
  • • Систем за моноторинг на притисок во гумите (TPMS)
  • • Кожен волан
  • • Помош при тргнување нагоре
  • • Dinamic Stability Control (DSC)
  • • Електрична паркинг кочница
  • • Електрично серво управување ( EPAS)
  • • 10” TouchПро
  • • Задна камера
  • • Bluetooth® приклучок
  • • Говорни команди
  • • Безбедносно само кочење
  • • Индикатор за потрошеност на кочниците
  • • Cruise Control
  • • Асистенција за движење на лентите и мониторинг за поспаност на возач
  • • Паркинг сензори напред и назад
  • • Периметриски аларм
  • • Предни воздучни перничиња со детектор на совоачко седиште
  • • Предни странични воздушни перничиња
  • • Странични воздушни завеси
  • • Централна конзола со раконаслон

Дополнителна

 • Преглед

  • Дополнителна опрема:
  • • Асистенција на мртов агол 017WB
  • • Целосно обложување со кожа 032HL
  • • Фурнир- Carbon Fibre 063CM
  • • Конфигурирачко амбиетално осветлување 064LC
  • • Влез и старт без клуч 066AC
  • • Електрична задна врата 070AV
  • • Алуминиумски педали на волан 078CP
  • • Текстилни патосници 079DG
  • • Тапацир на кров во алкатрара 188HB
  • • Црвени шепи на кочниците 020BE
  • • Двозонски клима уред 022AY
  • • Сензор за квалитет на воздухот во кабината 022FA
  • • Стклен панорамски покрив 041CX
  • • Затемнети стакла 047DB
  • • Bluefire Металик сина боја 1AS

Локација