Детали

Jaguar XE

S
| 180ks AWD A8
Цена
€ 51,500
€ 62,600

Спецификациите

Спецификациите

Состојба Користено
Статус Demo
Година 2021
Километри 5 000 км
Трансмисија Автоматски
Mотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Запремина 1997 cm3
Моќност 180 KC
Надворешност Caldera Red
Број на шасија 15502500

Следни чекори

AUTOMOBILI GROUP DOOEL
Skopje

MK, Скупи 8, Скопје 1000, 1000

+389 2 3093024

понеделник: 08:30 - 18:00

вторник: 08:30 - 18:00

среда: 08:30 - 18:00

четврток: 08:30 - 18:00

петок: 08:30 - 18:00

сабота: 09:00 - 14:00

недела: затворен

Oпрема

Стандардна

 • Преглед

  • Сериска опрема:
  • • LED Предни светла
  • • Автоматски предни светла
  • • Електрични прозори со сензитивност на притисок
  • • Греени електрични ретровизори
  • • 18” Алуминиуски тркала ‘Style 5121’
  • • Систем за поправка на гумите
  • • Систем за моноторинг на притисок во гумите (TPMS)
  • • Кожен волан
  • • Двозонска клима
  • • Внатрешни штитници за сонце со осветлени огледала
  • • Делива задна клупа 60:40
  • • Помош при тргнување нагоре
  • • Dinamic Stability Control (DSC)
  • • Електрична паркинг кочница
  • • Електрично серво управување ( EPAS)
  • • 10” Touchscreen
  • • Apple CarPlay
  • • Android Auto
  • • 3D Опкружувачка камера
  • • Bluetooth® приклучок
  • • Говорни команди
  • • PIVI
  • • Безбедносно само кочење
  • • Индикатор за потрошеност на кочниците
  • • Cruise Control со брзински лимитер
  • • Асистенција за движење на лентите и мониторинг за поспаност на возач
  • • Паркинг сензори напред и назад
  • • Периметриски аларм
  • • Задни седишта со ISOFIX приклучоци
  • • Безбедносно заклучување на задните врати за деца
  • • Предни воздучни перничиња со детектор на совоачко седиште
  • • Предни странични воздушни перничиња
  • • Странични воздушни завеси
  • • Централна конзола со раконаслон

Дополнителна

 • Преглед

  • Дополнителна опрема:
  • • Црн надворешен пакет 032MB
  • • 18” Алуминумски тркала Style 7009 029UN
  • • Предни електрични седишта во 14 насоки 300JT
  • • Делива задна клупа 40:20:40 300KC
  • • TFT Виртуелен дисплеј за возач 038ID
  • • 10” Touch Pro 087AQ
  • • Навигациски систем 087AY
  • • Затементи стакла 047DB

Локација

Слични возила

Ново
2022 Ново Jaguar XE Bluefire Blue D200 RWD AUTOMATIC MHEV SE
На залиха

Jaguar XE

SE 2022 0 км Дизел, Mild hybrid (MHEV) 1996 cm3 204 KC
Цена
€ 63,100