JAGUAR F-PACE PREMIUM EDITION

JAGUAR F-PACE PREMIUM EDITION

Возете Jaguar F-PACE веќе за 73 900 €
со 5-годишна гаранција
ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

JAGUAR F-PACE PREMIUM EDITION


 • Автоматски 9-степен менувач
 • Погон на сите тркала 4x4
 • 20“ алуминиумски тркала
 • Премиум LED светла
 • Систем за навигација Pivi Pro
 • Apple CarPlay & Android Auto
 • Аудио систем Meridian
 • Сензори за паркирање напред и назад
 • Задна камера
 • Електрична задна врата
 • Кожни седишта со грејач
 • 5-годишна гаранција
ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

JAGUAR F-PACE PREMIUM EDITION73 900

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ПРОВЕРЕТЕ ЈА ПОНУДАТА НА ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

Jaguar F-Pace
PREMIUM EDITION D200 AWD AUTOMATIC MHEV 1998cc 2023
2023 new Jaguar F-Pace Petrolix Blue D200 AWD AUTOMATIC MHEV PREMIUM EDITION
Километри
km
Мотор
diesel mhev
Моќност
204 kw
Цена
€ 88,900
Погледнете детали
Jaguar F-Pace
PREMIUM EDITION D200 AWD AUTOMATIC MHEV 1998cc 2023
2023 new Jaguar F-Pace Santorini Black D200 AWD AUTOMATIC MHEV PREMIUM EDITION
Километри
km
Мотор
diesel mhev
Моќност
204 kw
Цена
€ 73,900
Погледнете детали
Jaguar F-Pace
PREMIUM EDITION D200 AWD AUTOMATIC MHEV 1997cc 2022
2022 new Jaguar F-Pace Eiger Grey D200 AWD AUTOMATIC MHEV PREMIUM EDITION
Километри
km
Мотор
diesel mhev
Моќност
204 kw
Цена
€ 73,900
Погледнете детали
Jaguar F-Pace
R-DYNAMIC SE D200 AWD AUTOMATIC MHEV 1997cc 2022
2022 used Jaguar F-Pace Carpathian Grey D200 AWD AUTOMATIC MHEV R-DYNAMIC SE
Километри
2 500 km
Мотор
diesel mhev
Моќност
204 kw
Цена
€ 87,500
Погледнете детали