Logo jaguar mobile

СЛЕДНА ТРКА: БУЕНОС АИРЕС 18.02.17

СЛЕДНА ТРКА:
БУЕНОС АИРЕС 18.02.17
ПУЕРТО МАДЕРО

Уличната кружна патека во Пуерто Мадеро змијулесто се протега околу живописните пејсажи на паркот Микаела Бастидас и лагуната Коипос. Омилена за возачите, патеката во Буенос Аирес е единствена патека домаќин во сите три сезони на Формула Е.


Race Information

ИНФОРМАЦИИ ЗА ТРКАТА

ИМЕ НА ТРКАТА: Buenos Aires ePrix (Наградата на Буенос Аирес)
ПАТЕКА: Circuito de Puerto Madero (Патека Пуерто Мадеро)
ДАТУМ: 18.02.16
ДОЛЖИНА: 2,479km
СВИОЦИ: 12

Jaguar Racing

КУПЕТЕ БИЛЕТИ

Формула Е нуди разни опции за купување билети. Кликнете подолу за да го пронајдете пакетот којшто највеќе ви одговара.

КУПЕТЕ БИЛЕТИ