JAGUAR E-PACE

ОПЦИИ И ДОДАТОЦИ

ОПЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ

Изберете некој од четирите опционални пакети за да го персонализирате E-PACE според Вашиот животен стил.

ПАКЕТ BLACK

ПАКЕТ BLACK

Впечатливиот пакет Black му дава уникатна појава на E-PACE. Црната боја Narvik ги истакнува сите надворешни детали, од страничните отвори за воздух и декорациите на украсната маска до карактеристичниот знак со јагуарот во скок (заштитен знак на Jaguar) и знаците E-PACE.
ПАКЕТ TECHNOLOGY

ПАКЕТ TECHNOLOGY

Со внатрешниот ретровизор ClearSight, уредот за безжично полнење, Head-up дисплејот и интерактивниот дисплеј за возачот, пакетот Technology нуди најголема поврзливост и со него Вашите патувања се најинтуитивни досега.
ПАКЕТ CONVENIENCE

ПАКЕТ CONVENIENCE

За тие што сакаат авантури, пакетот Convenience има погодни дополнителни приклучници и крајна врата со електромоторен погон со функцијата активирање со гестикулација. Плус, функциите Влегување без клуч и Клуч за активирање го олеснуваат пристапот до Вашето возило.

ОПЦИИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА

Креирајте го совршениот Jaguar E-PACE за да одговара на Вашиот животен стил. Максимирајте ги стилот, комфорот и практичноста по Ваш вкус.

ТРКАЛА

Дозволете ѝ на Вашата креативност да создаде E-PACE во којшто навистина ќе уживате. Тркалата се со димензија од 17“ до 21“ и, во зависност избраниот модел, со стилска завршна обработка во сјајна црна боја, обработка со дијамант или матирана сива боја. На тој начин, понудени се тркала што ќе одговараат на сечиј вкус.
ТРКАЛА
ПОКРИВ
ФАРОВИ

СИСТЕМИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ПОМОШ

Безбедноста е секогаш приоритет во Вашиот E-PACE.

ПАКЕТ DRIVER ASSIST

ПАКЕТ DRIVER ASSIST

Само еден од опционалните пакети на E-PACE, пакетот Driver Assist нуди група на елементи за помош при возењето – меѓу другите, тоа се системите Помош за мртов агол, Набљудување на сообраќајот зад Вас, Прилагодлива контрола на патната брзина и Набљудување за спречување судар одзади. Сите овие системи се дизајнирани за да уживате во поедноставно и побезбедно патување.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

Дозволете ѝ на Вашата креативност да создаде E-PACE во којшто навистина ќе уживате.

КАМЕРА ВО ИНСТРУМЕНТ ТАБЛАТА

Камерата во инструмент таблата на Jaguar ги снима настаните и инцидентите при возењето, а со својот дизајн беспрекорно се адаптира во кабината и електричниот систем на Вашето возило.
КАМЕРА ВО ИНСТРУМЕНТ ТАБЛАТА
ОСВЕТЛЕНИ ПЛОЧКИ НА ПРАГОВИТЕ
УКРАСНА МАСКА ВО БОЈАТА SHADOW ATLAS СО РАМКА ВО СЈАЈНА ЦРНА БОЈА
НОСАЧ НА ВЕЛОСИПЕДИ ШТО СЕ МОНТИРА НА КУКАТА ЗА ВЛЕЧЕЊЕ

КОЛЕКЦИЈАТА JAGUAR

Нашите автомобили и нивниот дизајн се инспирација за нашиот ексклузивен асортиман на луксузна облека, додатоци и подароци.

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

ГЛАВНИ ДЕТАЛИ

ГЛАВНИ ДЕТАЛИ

Стил, агилност и динамично возење.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ ДЕТАЛИ
МОДЕЛИ НА JAGUAR E-PACE

МОДЕЛИ НА JAGUAR E-PACE

Тука можете да ја видите целата серија на модели, со голем избор на врвни дизајнерски решенија, додатоци и достапни технологии.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ МОДЕЛИТЕ
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Истражете ги подобрените детали. Дознајте повеќе за перформансите на моторот, димензиите и потрошувачката на гориво.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

Строгата грижа за секој детаљ отсекогаш била основа на нашите возила. E‑PACE е синоним за префинетост, практичност и доверливо возење.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА