xj
СПЕЦИФИКАЦИИ
ИЗБЕРЕТЕ ТИП НА КАРОСЕРИЈА
ИЗБЕРЕТЕ МОТОР
ИЗБЕРЕТЕ СПЕЦИФИКАЦИЈА
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ПРЕГЛЕД
број на седишта
Комбиниран циклус l/100km
Емисија на јаглероден диоксид (g/km)
Капацитет на резервоарот за гориво (литри, приближно)
МОТОРИ И ПЕРФОРМАНСИ
ПЕРФОРМАНСИ


Максимална брзина km/h
Забрзување 0-100 km/h во секундиПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО


Комбиниран циклус l/100km
Капацитет на резервоарот за гориво (литри, приближно)
Емисија на јаглероден диоксид (g/km)МОТОРИ


Зафатнина (cm3)
Максимална моќност EEC-KC
@ врт./мин.
Максимален вртежен момент EEC-Nm
@ врт./мин.
ТрансмисијаТЕЖИНА


Тежина од (kg)
Бруто тежина на возилото (kg)
ДИМЕНЗИИ
ДИМЕНЗИИ


КРУГ НА ВРТЕЊЕ


Круг на вртење (m)ТРАГА НА ПРЕДНИТЕ ТРКАЛА


Слободно растојание до подлогата, потполно натоварен (mm)
Трага на предните тркала (mm)ВИСИНА


Вкупна висина (mm)ДОЛЖИНА НА ВОЗИЛОТО


Вкупна должина (mm)
Меѓуоскино растојание (mm)ВИСИНИ И ШИРИНИ НА ВОЗИЛОТО


Трага на предните тркала (mm)
Трага на задните тркала (mm)
Вкупна ширина со склопени ретровизори (mm)
Вкупна ширина заедно со ретровизорите (mm)
Зафатнина на багажниот простор (литри)
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Изберете не повеќе од три возила на Jaguar и споредете ги едно до друго
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте тест возење преку вашиот локален продавач на Jaguar
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Jaguar блиску до вас