JAGUAR ОПРЕМА - ДОДАТОЦИ

Скројте го XJ според вашиот животен стил. Изберете од широкиот асортиман на практични и стилски додатоци.

Погледнете го видеото

Возилата што се прикажани во филмската содржина на оваа веб-локација може да не се точните претставници на најновите обновувања и надградби. Ве молиме обратете се до вашиот локален продавач на Jaguar за да ги добиете најновите спецификации.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Jaguar
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
Побарајте продавач на Jaguar близу вас

Направете го навистина ваш додавајќи стил, практичност и разновидност со официјалните додатоци за XJ од вашите локални продавачи на Jaguar.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПРОНАЈДЕТЕ ДОДАТОЦИ
КОМФОР

Додадете личен детаљ во луксузната кабина на вашиот XJ со избор од лепезата на фино изработени додатоци.

ДОДАТОЦИ ЗА КОМФОР

Додатоците со системот Click and Go се дизајнирани како за вашата удобност така и за удобноста на вашите сопатници. Во оваа група на додатоци спаѓа држачот за iPad на Jaguar што им овозможува на патниците на задните седишта да уживаат во хендс фри забавата во текот на целото патување. За поформални прилики, можеби ќе посакате да го вградите држачот за палта на Jaguar за да не дојде до гужвање на вашите палта или јакни при патувањето.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СТИЛ

Додадете повеќе личен стил во вашиот XJ со помош на овие додатоци.

ДОДАТОЦИ ЗА СТИЛ

Во оваа група на додатоци спаѓаат: осветлени плочки на праговите на вратите и навртки за тркалата со слика од глава на јагуар, коишто му даваат на вашиот XJ фин завршен изглед.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПРАКТИЧНОСТ

Практични додатоци со чија помош ќе извлечете повеќе од вашиот XJ.

ДОДАТОЦИ ЗА ПРАКТИЧНОСТ

Во овие додатоци се вклучени: опрема за возење по снег како и чорапи за возење по снег, коишто овозможуваат добар зафат на тркалата со подлогата во снежни, калливи услови и во услови со мраз на коловозот.

Изберете еден модел на XJ и потоа збогатете го со опции и додатоци додека го креирате својот XJ со нашиот конфигуратор. Ако сакате да го персонализирате вашиот XJ уште подетално, можете да го прегледате нашиот целосен интенет каталог.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПРОНАЈДЕТЕ ДОДАТОЦИ