ОПРЕМА - ДОДАТОЦИ НА JAGUAR

Скројте го XF според вашиот животен стил. На располагање ја имате широката палета од практични и стилски додатоци.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ

Со додатоците на Jaguar можете да ставите личен белег во вашиот XF.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПРОНАЈДЕТЕ ДОДАТОЦИ
ДОДАТОЦИ
РЕТРОВИЗОРИ ОД КАРБОНСКИ ВЛАКНА
Куќишта на ретровизорите од карбонски влакна го истакнуваат смелиот стил на надворешноста на XF.
СТРАНИЧНИ ОТВОРИ ЗА ВОЗДУХ ОД КАРБОНСКИ ВЛАКНА
Го нагласува спортскиот карактер на XF збогатувајќи ги аеродинамичните странични отвори со декоративна површина од карбонски влакна.
ПЛОЧКИ НА ПРАГОВИТЕ – ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ И ОСВЕТЛЕНИ
Кога ќе ја отворите вратата за возачот или за совозачот, меката сина светлина во нијансата Phosphor Blue ги осветлува праговите на вратите. Елегантни, изработени од не`рѓосувачки челик, овие плочки нудат можност за дополнителна персонализација на вашиот XF, со монохроматска апликација од одобрените фонтови/ракописи.
КРОВЕН КУФЕР ЗА БАГАЖ
Кровниот куфер за багаж има брава за заклучување и е простран. Неговата зафатнина од 410 литри со максимална носивост од 75kg ви обезбдува пријатно викенд патување.
НАПРЕЧНИ КРОВНИ НОСАЧИ
Проектирани специјално за вашето возило, овие напречни носачи на заклучување со знакот на Jaguar ви овозможуваат употреба на многубројни додатоци за носење багаж на покривот.
КРОВЕН НОСАЧ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ПОТПРЕНИ НА ПРЕДНАТА ВИЛУШКА
Кога сакате да поминете од четири на две тркала. Овој носач се монтира на покривот и обезбедува едноставно и сигурно сместување на велосипедот. Предното тркало на велосипедот се вади и тој се потпира на својата вилушка. Идеален за велосипеди со мала тежина и „тркачки“ тркала.
НОСАЧ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ШТО СЕ МОНТИРА НА КУКАТА ЗА ВЛЕЧЕЊЕ
Дизајн што нуди едноставно ракување, а монтажното место овозможува носачот да се навали од возилото за да имате пристап до задниот дел. Овој носач е сигурен, се поставува брзо и ви овзможува превезување на не повеќе од три велосипеди.
ПАКЕТ PET
Идеално решение за заштита на вашиот автомобил од калливи шепи, со заштитен втор ред на седишта и сад за вода со заштита од истурање што се грижат валканиците да останат надвор од возилото*.

Кога го креирате вашиот XF, можете да го изберете вашиот модел на XF и да го збогатите со опции и додатоци по ваша желба.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПРОНАЈДЕТЕ ДОДАТОЦИ

*Уверете се дека сите миленичиња се безбедно врзани за цело време кога се во возилото.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Jaguar
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
Побарајте продавач на Jaguar близу вас