ВНАТРЕШНОСТ

Надградената внатрешност на XE со фокус кон возачот ги комбинира луксузот и функционалноста.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Изберете не повеќе од три возила на Jaguar и споредете ги едно до друго
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Jaguar близу вас
XE И XE R‑DYNAMIC

Уживајте во луксузните детали во вашиот XE, како што е воланот од мека зрнеста кожа, или истакнете ги неговите спортски карактеристики преку спортските седишта на XE R‑Dynamic и динамичните бои на внатрешноста.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
КАРАКТЕРИСТИКИ НА ДИЗАЈНОТ
КОМФОР ЗА ПАТНИЦИТЕ
Со должина од 4.672mm и ширина од 1.850mm (со затворени ретровизори), бидете сигурен дека ќе патувате комфорно, дури и со три возрасни патници на задните седишта. А багажниот простор со зафатнина од 455 литри, нуди голем простор за багаж.
АМБИЕНТАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
Менувајте го амбиентот во кабината за да одговара на вашето расположение. Со помош на опционалниот систем Прилагодливо амбиентално осветлување можете да ја прилагодувате бојата и интензитетот на осветлувањето во таванската конзола, просторите за нозете, конзолата, просторот за одлагање предмети во вратите, рачките за придржување и рачките на вратите.
ДЕТАЛИ НА ДИЗАЈНОТ
Строгата грижа за секој детаљ насекаде во XE ја истакнува неговата современа природа, од првокласните материјали до неговата инструмент табла со „Riva hoop“ елемент што се протега околу целата внатрешност и големиот број на декоративни површини.
ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА
Персонализирајте го вашиот XE и додадете ваш личен белег во неговата внатрешност. Глатките модерни фурнири и декоративни површини заедно со висококвалитетните кожни тапацири ви стојат на располагање за да го заокружите спектарот на тематски бои.
ЈОНИЗАЦИЈА НА ВОЗДУХОТ ВО КАБИНАТА
Јонизаторот на воздухот во кабината го подобрува квалитетот на воздухот во вашиот XE со отстранување на штетните патогени микроорганизми, алергените и непријатните миризби. Со јонизирање на честичките во кабината и неутрализирање на загадувачите во воздухот тој го одржува вашето здравје и здравјето на вашите сопатници.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:wonENZfMFkM
СКЛАДИРАЊЕ
Префинетите стилски детали придонесоа за зголемувањето на практичниот простор во внатрешноста на XE. Изобилниот простор низ целата кабина ви овозможува едноставно сместување на шишиња, телефони и други лични предмети.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:RnKwDcuXO8I
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Изберете не повеќе од три возила на Jaguar и споредете ги едно до друго
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Jaguar близу вас