ПРАКТИЧНОСТ 

Дизајнот на I-PACE отвора бескрајни можности. Беспрекорно интегрираните технологии, безжичното полнење уреди и засилувачот на телефонскиот сигнал се грижат за едноставно контролирање на функциите на I-PACE, а и на вашите поврзани уреди.

I‑PACE има компактни габаритни димензии, но исклучително пространа внатрешност. Конструкцијата на електричен автомобил ја дава слободата да се замисли нов простор во внатрешноста за вас и вашите сопатници.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПРОСТРАНОСТ

Конструкцијата на I‑PACE овозможува предните седишта да се постават уште понапред кон просторот кадешто традиционално беше сместен моторот, подобрувајќи ја положбата за возење. Ова обезбедува и поголемо растојание помеѓу предните и задните седишта, што им дава дополнителен простор за нозете и комфор на патниците на задните седишта.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
БАГАЖЕН ПРОСТОР
Зад задните седишта е обилниот багажен простор од 656 литри со должина од 967 mm. Капцитетот за сместување багаж во I‑PACE се комплетира со предниот оддел за складирање, под хаубата, што обезбедува дополнителни 27 литри простор за складирање.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО
yt:mN5krYhKgKg
СКЛАДИРАЊЕ ВО АВТОМОБИЛОТ
Отсуството на систем за трансмисија создава простор од 10,5 литри за касета под предниот централен потпирач за раце. Исто така, под задните седишта по целата ширина има погоден простор за складирање. Исто така, бидејќи електромоторите на бараат конвенционален менувач, најголемиот простор во централната конзола го направивме со дизајнирање на совршено место за телефони и клучеви.
КЛУЧ ЗА АКТИВИРАЊЕ
Уживајте во вашите омилени активности на отворено и чувајте го вашиот клуч за автомобилот во возилото на сигурно. Опционалниот Клуч за активирање всушност е робусна, потполно водоотпорна алка за рака, што ви овозможува да учествувате во многубројни активности во кои не е погодно да го носите клучот со вас.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО
yt:ervtUTgUSII

Пронајдете ја вашата одушевувачка комбинација од перформанси, технологија и стил на Jaguar.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Jaguar
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
Побарајте продавач на Jaguar близу вас