ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

I‑PACE создава нова слика за класичната рамнотежа што ја нуди Jaguar - фокус кон спортски автомобил и луксузна мајсторска изработка.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО

Возилата што се прикажани во филмската содржина на оваа веб-локација може да не се точните претставници на најновите обновувања и надградби. Некои опишани карактеристики може да зависат од пазарот или од погонската единица. Обратете се до вашиот локален продавач на Jaguar за да ги добиете најновите спецификации.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Jaguar
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
Побарајте продавач на Jaguar близу вас

Беспрекорно интегрирана технологија, обилен простор и исклучителен мир. Внатрешниот дизајн е јасен и едноставен со опипливи карактеристики и линии што се протегаат низ целата внатрешност.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ЛУКСУЗНА АТМОСФЕРА

Низ целата внатрешност се забележуваат прекрасни, рачно изработени детали што ја потврдуваат луксузната атмосфера во кабината. Богатите, компактни завршни елементи се насекаде околу вас, а финото двојно порабување во контрастна боја ја збогатува софистицираноста. Ноќе, острата бела светлина ги нагласува прекрасните детали.

СКРИЕН ПРОСТОР

I‑PACE се карактеризира со пливачка централна конзола во срцето на кабината. Оваа уникатна карактеристика на конзолен дизајн ви дава чувство за простор во I‑PACE во моментот кога ќе ја отворите вратата.

ИСТРАЖЕТЕ ЈА ПРАКТИЧНОСТА
СЕДИШТА
СПОРТСКИ СЕДИШТА
Стручно дизајнираните спортски седишта во I‑PACE - достапни во широка палета на материјали и бои - ве држат и ве потпираат во секој свиок. Се карактеризираат со функциите за греење и ладење со што се зголемува комфорот.
СЕДИШТА PERFORMANCE
Опционалните седишта Performance се проектирани со размислување за спортски автомобил. Изработени се од најфините материјали и обезбедуваат зголемено напречно потпирање при динамично возење.
ТИВКА ПРЕФИНЕТОСТ

Кабината е засолниште од надворешниот свет. За извонредна префинетост, софистицираната изолација на моторот го придушува звукот додека остриот надворешен дизајн ја минимизира бучавата од ветрот.

АКУСТИЧНО ЛАМИНИРАНО СТАКЛО

I‑PACE нуди префинето, тивко возење. За да се одржува мирот во внатрешноста, I‑PACE се карактеризира со акустично ламинирано стакло на предните прозорци и предното ветробранско стакло, со што се намалува бучавата што влегува во кабината однадвор.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО
yt:ohO5fY_9kQs

Возилата што се прикажани во филмската содржина на оваа веб-локација може да не се точните претставници на најновите обновувања и надградби. Некои опишани карактеристики може да зависат од пазарот или од погонската единица. Обратете се до вашиот локален продавач на Jaguar за да ги добиете најновите спецификации.

ПРЕТХОДНО КЛИМАТИЗИРАЊЕ НА КАБИНАТА 
Претходно загрејте ја или изладете ја внатрешноста на I‑PACE преку апликацијата Jaguar Remote за да осигурате дека возилото е на температурата што ја посакувате пред да влезете во него. Со претходно климатизирање на I‑PACE додека тој се полни, идеалната температура се постигнува без да се троши струја од батеријата, сочувувајќи ја автономијата на возилото.
ЈОНИЗАТОР НА ВОЗДУХОТ ВО КАБИНАТА СО ФИЛТЕР ЗА ПМ 2,5 ЧЕСТИЧКИ
Јонизаторот на воздух со nanoe™ технологија го одржува здравјето на возачот и неговите сопатници. Со активирање на копчето PURIFY (прочисти) во вашиот автомобил, специјално дизајнираниот филтер ќе ги привлекува и задржува фините честички, како ПМ 2,5, и алергените, како прав и полен, од надворешниот воздух. Тоа го постигнува со јонизирање на честичките внатре во кабината со што ги привлекува и неутрализира сите загадувачи во воздухот.

Пронајдете ја вашата одушевувачка комбинација од перформанси, технологија и стил на Jaguar.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ