JAGUAR ОПРЕМА – ДОДАТОЦИ

Составивме неколку пакети со додатоци за да ги унапредиме способноста, разновидноста и индивидуалноста на вашиот F‑PACE.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО

Возилата што се прикажани во филмската содржина на оваа веб-локација може да не се точните претставници на најновите обновувања и надградби. Ве молиме обратете се до вашиот локален продавач на Jaguar за да ги добиете најновите спецификации.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ


Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Jaguar
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
Побарајте продавач на Jaguar близу вас

Jaguar Опрема - Додатоци ви овозможува да го персонализирате вашиот F‑PACE по ваш вкус, според вашиот животен стил и да одговара на вашите интереси. Најпопуларните додатоци ги групиравме во четири категории, како што може подолу да се види. Погледнете ги, а потоа креирајте свој F‑PACE или прегледајте го целиот асортиман на додатоци.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПРОНАЈДЕТЕ ДОДАТОЦИ
ИЗБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА JAGUAR ОПРЕМА

Дајте му личен белег на вашиот F‑PACE. Пронајдете ги додатоците коишто одговараат на вашиот животен стил.

НАДВОРЕШНОСТ
ВНАТРЕШНОСТ
TOURING
ФУНКЦИИ И ТЕХНОЛОГИЈА
ФИКСНИ СТРАНИЧНИ СКАЛИ
Страничните скали помагаат при влегување и излегување од возилото. Знаците на Jaguar, декоративните рабови од не`рѓосувачки челик со блескава површина и гумениот праг на нагазната површина ги надополнуваат стилските детали на надворешноста на F‑PACE.
СТРАНИЧНИ ЦЕВКИ СО БЛЕСКАВА ПОВРШИНСКА ОБРАБОТКА
Блескаво полираните странични цевки од не`рѓосувачки челик го надополнуваат стилот на надворешноста на возилото. Вградувањето странични цевки може неповолно да влијае на способностите на возилото за движење по секаков терен.
СТРАНИЧНИ СКАЛИ НА ОТВОРАЊЕ
Елегантни и практични. Страничните скали на отворање го олеснуваат влегувањето и излегувањето од возилото. Се активираат автоматски кога вратата ќе се отвори.
ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПЛОЧКИ НА ПРАГОВИТЕ НА ВРАТИТЕ
Елегантни завршни плочки, со осветлување, од не`рѓосувачки челик на праговите на вратите за возачот и совозачот. Персонализирајте ги со монохроматска апликација.
ДЕКОРАТИВЕН ЗАВРШЕН ЕЛЕМЕНТ НА БАГАЖНИОТ ПРОСТОР
Го унапредува багажниот простор и го штити прагот на багажниот простор при товарење и истоварување багаж. Изработен е од не`рѓосувачки челик со брусена сјајна површина.
ЛУКСУЗНИ ПОДНИ ПРОСТИРКИ
Раскошна мека подна простирка за багажниот простор во црната боја Ebony со логото на Jaguar. Подна простирка со густа плетка со порабување од кожата nubuck и шевови во контрастната светла боја Dove.
ПАКЕТ PET CARE AND ACCESS
Обезбедува сè што е потребно за комфорно превезување на вашите четириножни пријатели. Вашите миленичиња ќе патуваат во голем стил за цело време.1
КРОВЕН НОСАЧ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ПОСТАВЕНИ НА ТРКАЛА
Едноставен за вградување, се монтира на покривот, носач за велосипеди со заклучување којшто носи еден велосипед (макс. 20kg) по држач. Може да се монтираат максимум три држачи.
КРОВЕН КУФЕР ЗА БАГАЖ
Кровниот куфер за багаж има брава за заклучување. Простран, со зафатнина од 410 литри и димензии 175 х 82 х 45cm. Бара напречни кровни носачи.
КРОВЕН НОСАЧ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ПОТПРЕНИ НА ПРЕДНАТА ВИЛУШКА
Едноставна и сигурна монтажа. Идеален за велосипеди со мала тежина (макс. 17kg) и „тркачки“ тркала. Може да се монтираат максимум три држачи.
НОСАЧ ЗА СКИИ/ДАСКА ЗА СНОУБОРД
Повеќенаменски дополнителен систем на задниот дел од наслонот на седиштето за патниците од вториот ред. Можат да се вградат приклучоци - посебно се купуваат - за држење таблети, торби, кошули или јакни. Основата може едноставно да се отстрани кога не се користи.
СИСТЕМ CLICK AND GO
Повеќенаменски дополнителен систем на задниот дел од наслонот на седиштето за патниците од вториот ред. Можат да се вградат приклучоци - посебно се купуваат - за држење таблети, торби, кошули или јакни. Основата може едноставно да се отстрани кога не се користи.

Кога го креирате вашиот F‑PACE, можете да го изберете вашиот модел на F‑PACE и да го збогатите со опции и додатоци по ваша желба. А доколку сакате да погледнете повеќе од четирите пакети што сме ви ги предложиле и уште подетално да го персонализирате вашиот F‑PACE, зошто не би го прегледале нашиот целосен интернет каталог?

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПРОНАЈДЕТЕ ДОДАТОЦИ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Додајте до три модели за споредба
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
Побарајте продавач на Jaguar близу вас

1Додатоците што се вклучени во пакетот Pet Care and Access можат да се нарачуваат и посебно.