ВНАТРЕШНОСТ

Современа, стилска и прекрасно изработена - внатрешноста на E‑PACE е забележливо во стилот на Jaguar и со простор за складирање што е водечки во класата.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Jaguar
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
Побарајте продавач на Jaguar близу вас

Во E‑PACE секоја компонента беше прецизно дизајнирана за да се добие префинето, опипливо доживување. Кокпитот се обмотува околу возачот, а селекторот SportShift за степени на пренос ви е на врвовите од прстите. Стилскиот бекраен ретровизор има дизајн без рамка.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
E‑PACE
E‑PACE R-DYNAMIC
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
СМЕСТЕТЕ ГО ВАШИОТ ЖИВОТ ВО НЕГОВАТА ВНАТРЕШНОСТ
E‑PACE има простор за складирање во внатрешноста што е меѓу најдобрите во класата. Длабоката централна конзола со држач за чаши што може да се отстрани е погодна за помали таблети или за четири шишиња од 75cl кога ќе се постават легнати. Пространата касета пред совозачот е одлично место за сите битни работи што сакате да ви бидат при рака - како што е отстранливиот држач за чаши на централната конзола. Длабокиот простор за одлагање предмети во двете предни врати е извајан за да се грижи за мноштво ситници како што се телефони, лименки и шише за вода од 1,5 литри.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ПРАКТИЧНОСТА И БЕЗБЕДНОСТА
ПРИЛАГОДЛИВО ВНАТРЕШНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
Опционалниот систем Прилагодливо внатрешно осветлување создава богат визуелен ефект и гостопримлива, релаксирана атмосфера за сите патници во автомобилот. Системот ги нагласува уникатните дизајнерски детали со помош на снопови од мека светлина во избор од десет различни бои.
ДЕТАЛИТЕ ЈА ПРАВАТ РАЗЛИКАТА
Малите дизајнерски детали се тие што на E‑PACE му го даваат неговиот уникатен карактер, како што е ексклузивниот дизајн на Jaguar (дивата мачка) и нејзиното младо скриен во аголот на предното ветробранско стакло. Исто така, ќе забележите и натпис Jaguar на касетата и под централната конзола.
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА
Можете да изберете од колекцијата на првокласни материјали и текстури како и од палетата со чудесните комбинации од бои. Со вашиот избор го креирате E‑PACE што ќе го сакате.

Првиот компактен СУВ на Jaguar е уникатна комбинација на впечатлива појава, агилност и динамично возење. Креирајте го својот совршен E‑PACE со помош на нашиот конфигуратор.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ