НАДВОРЕШНОСТ

За впечатлива појава на патот, E‑PACE се карактеризира со надворешното целосно ЛЕД осветлување.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Jaguar
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
Побарајте продавач на Jaguar близу вас

Во профил, закривената линија на покривот на E‑PACE се меша со спојлерот којшто стои преку стрмно закосениот заден прозорец. Опционалните 21”-ни тркала од легура го нагласуваат спортскиот карактер на E‑PACE. Одзади, целосно ЛЕД крајните светла обезбедуваат вистински потпис карактеристичен за ноќни услови.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
E‑PACE
E‑PACE R-DYNAMIC
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
ПАНОРАМСКИ ПОКРИВ
Изберете го нашиот опционален стаклен фиксен панорамски покрив за да ја исполните внатрешноста на вашиот E‑PACE со светлина и да го унапредите чувството за проветреност и простор. Внесувајќи ја надворешноста внатре, секому му давате извонреден поглед на небото.
ЛЕД ФАРОВИ
За впечатлива појава на патот, E‑PACE се карактеризира со надворешното целосно ЛЕД осветлување. ЛЕД светлата се дизајнирани да траат колку што е и работниот век на возилото и се поекономични бидејќи трошат помалку енергија. Опционалните Матрикс ЛЕД фарови вклучуваат неколку системи како што се Препознатливи светла за дневно возење DRL, Прилагодлив светлосен сноп за возење и системот Предни и задни анимирани трепкачи за правец. Системот за задни анимирани трепкачи за правец е опционален и со ЛЕД фарови и ЛЕД фарови со препознатливи светла за дневно возење DRL, со што се намалува времето што е потребно другите учесници во сообраќајот да ја забележат планираната насока на движење.
21”-НИ ТРКАЛА*
На располагање е палета со опции за тркала за дополнително да се збогати спортскиот карактер на E‑PACE. На избор имате широка лепеза од тркала со современ и динамичен дизајн, со димензии дo 21". Овие тркала бараат автоматска трансмисија и систем за прилагодлива динамика. Достапноста на тркалата е во зависност од погонската единица.

Првиот компактен СУВ на Jaguar е уникатна комбинација на впечатлива појава, агилност и динамично возење. Креирајте го својот совршен E‑PACE со помош на нашиот конфигуратор.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

*Достапно само кога е избран опционалниот систем Прилагодлива динамика.