• Jaguar F‑PACE

  Најпрактичниот спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.

 • Jaguar I‑PACE

  Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Моќен, агилен и сосема посебен, F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar XE

  Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан на Jaguar досега.

 • Jaguar XF

  Вистински беспрекорни перформанси, апсолутно задоволство во возењето.

 • Jaguar XJ

  Драматична комбинација на убавина, луксуз и моќност.

ЗА НАШИТЕ ПАРТНЕРИ

Сите наши партнери работат на развој на врвната технологија. Го споделуваме сфаќањето дека вербата, храброста и иновациите можат да ни овозможат сѐ.

„Одушевени сме што ќе работиме со Panasonic како наш официјален титуларен партнер, бидејќи во третата сезона на Шампионатот на ФИА во Формула Е влегуваме како тимот Панасоник Јагуар Рејсинг“.

PANASONIC

Panasonic Automotive Systems Europe е лидер во производството на технологија за автомобили со високи перформанси. Обезбедувајќи главни електронски компоненти, модули и комплетни решенија за произведувачите на автомобили, Panasonic Automotive има репутација на совршенство низ целиот свет. Нивната посветеност кон иновациите, доверливоста и одржливоста во однос на животната средина ги прави совршен партнер за Jaguar во Формула Е. Заедно, ние сме Панасоник Јагуар Рејсинг.

Panasonic