• Jaguar F‑PACE

  Најпрактичниот спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.

 • Jaguar I‑PACE

  Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Моќен, агилен и сосема посебен, F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar XE

  Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан на Jaguar досега.

 • Jaguar XF

  Вистински беспрекорни перформанси, апсолутно задоволство во возењето.

 • Jaguar XJ

  Драматична комбинација на убавина, луксуз и моќност.

Jaguar Racing

ВКЛУЧЕТЕ СЕ

Тројцата возачи со највеќе гласови на FanBoost како награда добиваат со значителен наплив од енергија, којшто можат да го ослободат во временски простор од 5 секунди во текот на втората половина од трката. Со FanBoost можете да гласате за да го засилите вашиот омилен возач, 12 дена пред и до 6 минути во секоја трка. Доделете го вашиот глас до четири пати на ден со помош на една или повеќе од следните платформи…

Fiaformulae.com

НЕВООБИЧАЕН АМБАСАДОР

Мит Нудл, гитаристка на британската музичка група Горилас и Глобален амбасадор за Јагуар Рејсинг. Погледнете како добива брз круг во I‑TYPE.

Нудл, со Јагуар Рејсинг, ќе вози во кампањата разлика во вештините инспирирајќи ги младите да станат иноватори и идни инженери како Чаранија Рави (Charanya Ravi), со Нудл погоре.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ