• Jaguar F‑PACE

  Најпрактичниот спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.

 • Jaguar I‑PACE

  Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Моќен, агилен и сосема посебен, F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar XE

  Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан на Jaguar досега.

 • Jaguar XF

  Вистински беспрекорни перформанси, апсолутно задоволство во возењето.

 • Jaguar XJ

  Драматична комбинација на убавина, луксуз и моќност.

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ I‑PACE

Истражете ја палета модели на I‑PACE за да ја пронајдете вашата одушевувачка комбинација од перформанси, технологија и стил на Jaguar.

I-PACE S

Радикален и напреден со изглед што привлекува погледи.

 • 18"-ни тркала од легура 'Style 1022' со 15 краци
 • ЛЕД фарови
 • Спортски седишта од вештачка кожа Luxtec со полуелектрично прилагодување во 8 насоки
 • Touch Pro Duo, интерактивен дисплеј за возачот и аудио систем Meridian™
 • Пакет Park
 • Функции за поврзливост: Remote, Navigation Pro, Connect Pro (Smart Settings, Pro Services, 4G Wi-Fi Hotspot), пакет Smartphone и Secure Tracker

I-PACE SE

Хипермодерна форма со напредни безбедносни карактеристики.

 • 20"-ни тркала од легура 'Style 6007' со 6 краци
 • Премиум ЛЕД фарови со препознатливи светла за дневно возење
 • Спортски седишта од зрнеста кожа со прилагодување во 10 насоки со мемориска функција
 • Touch Pro Duo, интерактивен дисплеј за возачот и аудио систем Meridian™
 • Пакет Drive
 • Функции за поврзливост: Remote, Navigation Pro, Connect Pro (Smart Settings, Pro Services, 4G Wi-Fi Hotspot), пакет Smartphone и Secure Tracker

I-PACE HSE

Технолошкиот врв на I‑PACE и луксуз во електриката во еден самоуверен, прекрасен и стилизиран пакет.

 • 20"-ни тркала од легура 'Style 5068' со 5 краци со завршна обработка со дијамант
 • Матрикс ЛЕД фарови со препознатливи светла за дневно возење
 • Спортски седишта од кожата Windsor со прилагодување во 18 насоки со мемориска функција
 • Touch Pro Duo, интерактивен дисплеј за возачот и аудио систем Meridian™ со опкружувачки звук
 • Пакет Driver Assist
 • Функции за поврзливост: Remote, Navigation Pro, Connect Pro (Smart Settings, Pro Services, 4G Wi-Fi Hotspot), пакет Smartphone и Secure Tracker

I-PACE FIRST EDITION

Со ексклузувни дизајнерски детали и спецификација богата со функции како дел од стандардната опрема, I‑PACE First Edition го доловува духот на I‑PACE Concept.

 • 20"-ни тркала од легура 'Style 5070' со 5 двојни краци во бојата Technical Grey со завршна обработка Polished.
 • Матрикс ЛЕД фарови со препознатливи светла за дневно возење
 • Спортски седишта од кожата Windsor со прилагодување во 18 насоки
 • Проширен пакет Windsor Leather
 • Touch Pro Duo, интерактивен дисплеј за возачот и Head-up дисплеј
 • Аудио систем Meridian™ со опкружувачки звук
 • Пакет Driver Assist
 • Фиксен панорамски покрив
 • Прилагодливо амбиентно внатрешно осветлување
 • Клима уред со четири зони
 • Функции за поврзливост: Remote, Navigation Pro, Connect Pro (Smart Settings, Pro Services, 4G Wi-Fi Hotspot), пакет Smartphone и Secure Tracker

СПЕЦИФИКАЦИИ

Детални информации за перформансите и автономијата, димензиите и другите главни карактеристики за целата палета на I‑PACE.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА

Сакате да дознаете повеќе? За детални информации во врска со I‑PACE, преземете ја најновата брошура тука.

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА