Logo jaguar mobile

F-PACE



ЦЕЛОСНО НОВИОТ F‑PACE. НАВИСТИНА СУПЕРИОРНИ ПЕРФОРМАНСИ.

Со својата агилна управливост, најсовремената технологија и багажниот простор којшто е водечки во класата, целосно новиот F‑PACE ги предизвикува законите на физиката.

Во најновиот филм на Jaguar гледаме како целосно новиот F‑PACE ја демонстрира својата способност по разни терени импресионирајќи го легендарниот професор Стивен Хокинг (Stephen Hawking). Откријте како првиот перформансен SUV на Jaguar ги комбинира возбудливото возење и сензационалниот изглед со секојдневната практичност.

ИСТРАЖЕТЕ ГО F-PACE




ЦЕЛОСНО НОВИОТ JAGUAR F‑PACE ГО СРУШИ СВЕТСКИОТ РЕКОРД

Во сензационално, храбро пркосење на гравитацијата, меѓународниот возач каскадер Тери Грант (Terry Grant) постави нов светски рекорд возејќи го најпрактичниот спортски автомобил на Jaguar низ најголемата лупинг конструкција во светот. Акробацијата не само што покажа дека F-PACE има ДНК на прав спортски автомобил, туку и ја обележи, во спектакуларен стил, 80 годишнината на нашиот легендарен бренд.

ИСТРАЖЕТЕ ГО F-PACE Креирајте свој F-PACE