• Jaguar F‑PACE

  Најпрактичниот спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.

 • Jaguar I‑PACE

  Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Моќен, агилен и сосема посебен, F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar XE

  Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан на Jaguar досега.

 • Jaguar XF

  Вистински беспрекорни перформанси, апсолутно задоволство во возењето.

 • Jaguar XJ

  Драматична комбинација на убавина, луксуз и моќност.

F‑TYPE

Моќен, агилен и сосема посебен. Вистински спортски автомобил на Jaguar.

ЗАБРЗУВАЊЕ

0-100km/h за 3,7 секунди

МАКСИМАЛНА БРЗИНА

322 km/h

Возилата што се прикажани во филмската содржина на оваа веб-локација може да не се точните претставници на најновите обновувања и надградби. Ве молиме обратете се до вашиот локален продавач на Jaguar за да ги добиете најновите спецификации.

Новите ЛЕД фарови ја збогатуваат надворешноста со нивната елеганција и моќност, а обновените задни ЛЕД светла го комплетираат изгледот. Во кабината, поголем комфор и стил благодарејќи на освежената внатрешност којашто ги вклучува новите тенки седишта со кои се намалува тежината и се добива поголем простор и комфор. Тука е и нашиот моќен систем за информации и забава, Touch Pro, од следната генерација што се грижи за вашата поврзливост и забава како ниеден друг систем порано.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

COUPÉ ИЛИ CONVERTIBLE

Достапни се две каросериски изведби: Coupé и Convertible. Секоја од нив има свој единствен карактер, но и двете изведби нудат возбудливи перформанси, најсовремена управливост и неспоредливо доживување за возачот.

ИСТРАЖЕТЕ ГО F‑TYPE COUPÉ ИСТРАЖЕТЕ ГО F‑TYPE CONVERTIBLE

JAGUAR МОЌНОСТ

Движечка сила кај секој F‑TYPE е моќниот, високонапреден бензински мотор што развива голем вртежен момент на секаков број на вртежи на моторот.

Play

ЗВУКОТ НА БРЗИНАТА

Ништо не изгледа и не звучи како исклучителниот F‑TYPE SVR.

СЛУШНЕТЕ ГО F‑TYPE SVR
Возилата што се прикажани во филмската содржина на оваа веб-локација може да не се точните претставници на најновите обновувања и надградби. Ве молиме обратете се до вашиот локален продавач на Jaguar за да ги добиете најновите спецификации.

TOUCH PRO

Touch Pro е најнапредниот и најбрзиот систем за информации и забава што сме го создале досега – и ќе го најдете во секој F‑TYPE.

Возилата што се прикажани во филмската содржина на оваа веб-локација може да не се точните претставници на најновите обновувања и надградби. Ве молиме обратете се до вашиот локален продавач на Jaguar за да ги добиете најновите спецификации.
ИСТРАЖЕТЕ ЈА СЕРИЈАТА

ИСТРАЖЕТЕ ЈА СЕРИЈАТА

Дизајниран да даде право уживање во возењето, техничкото совршенство на F‑TYPE нуди пространство од можности кои ќе одговарат на барањата на секој возач и на секој пат.

ИСТРАЖЕТЕ ГО F‑TYPE COUPÉ
ИСТРАЖЕТЕ ГО F‑TYPE CONVERTIBLE