• Jaguar F‑PACE

  Најпрактичниот спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.

 • Jaguar I‑PACE

  Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Моќен, агилен и сосема посебен, F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar XE

  Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан на Jaguar досега.

 • Jaguar XF

  Вистински беспрекорни перформанси, апсолутно задоволство во возењето.

 • Jaguar XJ

  Драматична комбинација на убавина, луксуз и моќност.

F-PACE R-SPORT

Самоуверен стил со спортски елементи на надворешноста и спортски седишта.

ЕМИСИЈА НА CO2 ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЛУС g/km

Од 147‡ со рачна трансмисија
Од 151‡ со автоматска трансмисија

ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЛУС l/100km

Од 5,6‡ со рачна трансмисија
Од 5,7‡ со автоматска трансмисија

Комбинирајќи ги моќниот изглед и супериорната динамика на возење, очигледно е дека спортското педигре на Jaguar е присутно кај Jaguar F-PACE R‑Sport. А со избор од понудените мотори1 и трансмисии1, можете да го креирате правиот R‑Sport за вас.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

СПОРТСКА ВНАТРЕШНОСТ

Внатрешноста на R-Sport ја зајакнува спортската тема со дизајн којшто содржи многубројни уникатни стилски детали.

ПРЕДИЗВИКУВАЧКА ВНАТРЕШНОСТ

Внатрешноста на R-Sport ги спојува спортското и практичното за да го создаде најновото во современиот дизајн. Спортски обликуваните седишта се карактеризираат со шевови во контрастна боја во асортиманот на материјали за тапацирање за автомобил со моќен изглед. Лопатките за менување степени на пренос со завршна обработка во Satin Chrome и R-Sport воланот го надополнуваат динамичниот стил.

ИСТРАЖЕТЕ ЈА ВНАТРЕШНОСТА

МОЌЕН ИЗГЛЕД

Карактеристичниот стил на каросеријата на R-Sport вклучува уникатни предни одбојници со поголеми влезни отвори за воздух, порабување на украсната маска во бојата Satin Chrome и странични отвори за вентилација во истата боја, Satin Chrome. Украсните странични елементи на вратите во боја на каросеријата со завршни елементи во бојата Satin Black, порабувањето на прозорците во бојата Gloss Black и палетата со тркала од легура дополнително ја засилуваат агресивната појава на F-PACE.

ИСТРАЖЕТЕ ЈА НАДВОРЕШНОСТА

АМБИЕНТНО ВНАТРЕШНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

Сноповите од мека светлина на амбиентното внатрешно осветлување во бојата Phosphor Blue ги нагласуваат централната конзола, препознатливите линии на вратите, кваките на вратите и просторот за одлагање предмети во вратите - збогатувајќи го амбиентот во кабината.

ИСТРАЖЕТЕ ЈА ВНАТРЕШНОСТА

СПЕЦИФИКАЦИИТЕ НА R-SPORT

Откријте повеќе за R-Sport.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ

НАПРАВЕТЕ ГО ВАШ

Скројте го F-PACE според вашиот животен стил. На располагање ја имате широката палета од практични и стилски додатоци.

ИСТРАЖЕТЕ ГИ ДОДАТОЦИТЕ

* Сликите се со опционална опрема.
1 Во зависност од пазарот.
2 Само со автоматска трансмисија.
‡Сите вредности се цели на производителот и се предмет на крајно потврдување пред да се почне со производство. Забележете дека вредностите за CO2 и за потрошувачката на гориво можат да варираат во зависност од вградените тркала, а најниските вредности може да не се постигнат со стандардните тркала.