• Jaguar F‑PACE

  Најпрактичниот спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.

 • Jaguar I‑PACE

  Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Моќен, агилен и сосема посебен, F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar XE

  Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан на Jaguar досега.

 • Jaguar XF

  Вистински беспрекорни перформанси, апсолутно задоволство во возењето.

 • Jaguar XJ

  Драматична комбинација на убавина, луксуз и моќност.

Play

ВНАТРЕШНОСТА НА F-PACE SVR

Кабината на F-PACE SVR, со седиштата Performance, ги сместува возачот и сопатниците на главната сцена.
F‑PACE SVR
F-PACE
Play

ВНАТРЕШНОСТ

Внатрешноста на F-PACE ги спојува елегантното и спортското за да го создаде најновото во современиот дизајн.
F‑PACE SVR
F-PACE

Возилата што се прикажани во филмската содржина на оваа веб-локација може да не се точните претставници на најновите обновувања и надградби. Ве молиме обратете се до вашиот локален продавач на Jaguar за да ги добиете најновите спецификации.

НА СЕДИШТЕТО ЗА ВОЗАЧОТ

Изберете ги опционалните седишта Performance со перфорирана зрнеста кожа1 за да го збогатите чувството за спортски автомобил. Овие седишта се карактеризираат со прилагодливи странични потпирачи коишто удобно ќе ве сместат во седиштето, а нудат и поголема странична поддршка. Кај F-PACE SVR, седиштата Performance се тапацирани со перфорирана кожа Windsor прошиена со ромбоидни форми, а во наслонот за глава е втиснато логото SVR.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

СЕДИШТА PERFORMANCE

Седишта Performance со перфорирана кожа Windsor, прошиена со ромбоидни форми, во боите Light Oyster/Ebony2.

СЕДИШТА LUXURY

Седишта од перфорирана кожа Windsor во бојата Siena Tan достапни кај моделот Portfolio.

СЕДИШТА SPORT

Спортски седишта од зрнеста кожа во бојата Ebony/Pimento достапни кај моделот R-Sport.

КВАЛИТЕТ И МАЈСТОРСТВО

F-PACE нуди една од најголемите можности за избор на внатрешност во неговата класа. Внатрешноста на F-PACE се карактеризира со современо британско мајсторство, рачно избрани првокласни материјали, еластични кожи и софистицирани завршни обработки - вклучувајќи го и новиот опционален фурнир од карбонски влакна.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ F-PACE

Дизајнирајте го и креирајте го вашиот совршен F-PACE за да вашиот автомобил целосно одговара на вашиот животен стил. Можете да го изберете вашиот модел, вашиот мотор и да ја прегледате нашата палета од бои, тркала и други елементи.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

ПРИЛАГОДЛИВО АМБИЕНТНО ВНАТРЕШНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

ПРИЛАГОДЛИВО АМБИЕНТНО ВНАТРЕШНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

Можете да ја издигнете персонализацијата на повисоко ниво со помош на системот Прилагодливо амбиентно внатрешно осветлување3 коешто создава богат визуелен ефект и гостопримлива, релаксирачка атмосфера за сите патници во автомобилот. Системот ги нагласува најфините стилски детали во внатрешноста со снопови од мека светлина којашто е во избор од десет различни бои. F-PACE може да создаде амбиент којшто ќе се совпадне со секое ваше расположение.

ПРОСТОР ВО ЗАДНИОТ ДЕЛ

Кај задните седишта, просторот за нозете и за колената е 945mm и 65mm, по наведениот редослед. Тука има простор три возрасни лица да седат заедно и комфорно, а задните седишта се карактеризираат и со функцијата за електрично навалување4 - совршената положба за седење ја добивате со еден допир на копчето.

Возилата што се прикажани во филмската содржина на оваа веб-локација може да не се точните претставници на најновите обновувања и надградби. Ве молиме обратете се до вашиот локален продавач на Jaguar за да ги добиете најновите спецификации

Повеќе
ПАНОРАМСКИ ПОКРИВ

ПАНОРАМСКИ ПОКРИВ

Изберете еден од нашите опционални панорамски стаклени покриви5, фиксен или лизгачки панорамски покрив, за да ја исполните со светлина внатрешноста на вашиот F-PACE и да го зголемите чувството за простор. За поголема приватност и да се намали прекумерното загревање од сончевите зраци, секој панорамски покрив е опремен со електрична завеса како дел од стандардната опрема.

Jaguar F-PACE е перформансен SUV коjшто го комбинира возбудливото возење со практичноста и ефикасноста. Создајте го вашиот совршен F-PACE со помош на нашиот конфигуратор.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

1 Достапно само кај F-PACE R-Sport и F-PACE S.
2 Достапно само кај F-PACE SVR.
3 Достапноста и можноста за вградување е во зависност од пазарот.
4 Опционална карактеристика. Не е достапно кај F-PACE SVR.
5 Вградувањето панорамски покрив е во зависност од пазарот и моделот.