АКАДЕМИЈА ЗА ВОЗЕЊЕ ПО МРАЗ
ШВЕДСКА

Сместен на самиот раб на северниот поларен круг во Шведска, Арјеплог е како во сон. Заводлива дивина на температури под нулата. Спокојно како што е и екстремно, каде и да погледнете пред Вас се протега панорама од епски пропорции. Останувате без здив, но не само поради ладниот воздух.

ИЗБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА ПРОГРАМА ЗА ICE DRIVE EXPERIENCE (ДОЖИВУВАЊЕ ПРИ ВОЗЕЊЕ ПО МРАЗ)

Програма ICE DRIVE (возење по мраз)

Програма ICE DRIVE (возење по мраз)

Достапна како 3-дневно викенд доживување или како 4-дневно доживување во текот на неделата, оваа програма е совршен вовед во возбудливата уметност на возењето по мраз. Тестирајте ги Вашите граници возејќи преку разните замрзнати патеки сместени на волшебниот Арктик.
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО
Програма ICE DRIVE ADVANCED (напредна програма за возење по мраз)

Програма ICE DRIVE ADVANCED (напредна програма за возење по мраз)

Се нуди како 3-дневно викенд доживување или како 4-дневно доживување во текот на неделата. Програмата Ice Drive Advanced (напредна програма за возење по мраз) е наменета за гости што повторно доаѓаат или за оние со претходно искуство во возење по мраз. „Нагазете“ ги бројните возила на Jaguar и Land Rover по патеките што се технички предизвик за нив и извлечете највеќе што можете од обуката еден на еден.
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО

ГАЛЕРИЈА НА АКАДЕМИЈАТА ЗА ВОЗЕЊЕ ПО МРАЗ

Уживајте во прегледот на она што можете да го очекувате на академијата за возење по мраз.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
ПРОВЕРЕТЕ ГИ КОМЕНТАРИТЕ ВО НАШАТА КНИГА ЗА ГОСТИ
Погледнете што мислат нашите смели гости за нивното доживување со Jaguar на академијата за возење по мраз.
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА КНИГАТА ЗА ГОСТИ

„Фантастично, од почеток до крај. Живејте го животот до максимум и создавајте нови искуств


ГРАХАМ, UK

НАЈЧЕСТИ ПРАШАЊА

OPEN ALL
КОВИД-19
ОПШТО
ЦЕНА
ВОЗЕЊЕ
ПАТУВАЊЕ