• Jaguar F‑PACE

  Најпрактичниот спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar E‑PACE

  Целосно новиот E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.

 • Jaguar I‑PACE

  Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Моќен, агилен и сосема посебен, F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar XE

  Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан на Jaguar досега.

 • Jaguar XF

  Вистински беспрекорни перформанси, апсолутно задоволство во возењето.

 • Jaguar XJ

  Драматична комбинација на убавина, луксуз и моќност.

Play

ТЕХНОЛОГИЈА ВО АВТОМОБИЛ

Обезбедувајќи богатство од информации и забава, InControl е нашиот пакет од напредни технологии што ве поврзува и вас и вашиот E‑PACE со останатиот свет.

InControl се карактеризира со интуитивни и напредни интегрирани технологии за да може секој да ужива на свој начин во патувањето. Екранот Touch Pro од 10” поставен во срцето на централната конзола ги поддржува гестикулациите со поминување со прст и штипнување и нуди богата аудио-визуелна забава.

Креирајте свој модел

TOUCH PRO

За да го збогати доживувањето во автомобил, Touch Pro нуди до 4 прилагодливи основни екрани и кратки времиња на одговор како и гласовна контрола. Интерактивната странична табла ви овозможува да изберете од понудените табли - така да полето на вашиот главен екран може да се користи за навигација, додека страничната табла обебедува контроли за телефон. Едноставно лизгајте со прстот нагоре и надолу за да се префрлувате помеѓу повеќето табли.

ПАКЕТИ INCONTROL

ПАКЕТ CONNECT PRO

За понатамошно унапредување на Touch Pro, опционалниот пакет Connect Pro се состои од системот Паметни поставки, 4G Wi-Fi хот-спот, системот Pro Services и системот за навигација Navigation Pro. Дизајниран за да го унапреди вашето доживување во автомобилот и надвор од него, пакетот обезбедува вие и вашите сопатници да уживате во патувањето, а во исто време да останете поврзани со светот.

ПАКЕТ SMARTPHONE

Како составен дел од Jaguar InControl Apps технологијата, пакетот Smartphone овозможува апликациите кои се оптимизирани за возилото на вашиот Apple или Android паметен телефон да бидат контролирани преку екранот на допир, вклучувајќи ги и вашите контакти, календар и апликацијата за слушање музика.
Истовремено можете да преземете и други апликации кои нудат најразновидни услуги. Едноставно, поврзете го вашиот паметен телефон преку USB кабел.

REMOTE

Апликацијата Remote обезбедува информации за вашето возило и ви овозможува далечинска комуникација со возилото. Оваа услуга ги вклучува функцијата Optimised Assistance којашто испраќа податоци за вашата локација и дијагностички податоци во случај на дефект и функцијата SOS итен повик. Апликацијата Jaguar InControl Remote ви овозможува и далечинска проверка на нивото на гориво, а може дури и да го пронајде вашето возило на преполн паркинг.

SECURE TRACKER*

Ако некој провали во вашиот автомобил или ако го придвижи нелегално, опционалниот систем Secure Tracker автоматски испраќа известување до вас и до центарот за набљудување, и ќе се погрижи возилото да се лоцира и да се оспособи што е можно побрзо. Дури и ако вашето возило е украдено со клучевите, вие можете да го известите повикувачкиот центар за следење со помош на апликацијата за паметен телефон Secure Tracker.
 
*Достапно е само со апликацијата Remote.

Play
Play

HEAD-UP ДИСПЛЕЈ

Опционалниот Head-up дисплеј (HUD) ги прикажува клучните податоци за возилото врз ветробранското стакло. Се карактеризира со кристално чиста графика во боја со висока резолуција, овозможувајќи ви да ги гледате со леснотија сите команди на возачот и информации.
 
Прикажаниот модел е E‑PACE First Edition. Интерактивниот возачки дисплеј од 12.3” не е располагање кај овој модел. Дел од прикажаната опрема може да не е на располагање кај сите пазари и мотори. Ве молиме, за дополнителни информации консултирајте го локалниот дилер на Jaguar.

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЈ ЗА ВОЗАЧОТ

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЈ ЗА ВОЗАЧОТ

E‑PACE се карактеризира со опционален 12.3"-ен Интерактивен дисплеј за возачот со висока резолуција, што гарантира дека секогаш ќе уживате во забавата, ќе бидете информирани и поврзани. Системот може да прима и прикажува информации за возењето, забавни содржини и податоци за активната безбедност вклучувајќи ги навигацијата, телефонот и медиумите.

ЗВУЧЕН СИСТЕМ MERIDIAN™

Оживејте ја вашата музика со двата звучни системи од британските експерти за звук Meridian. Врвниот звучен систем Meridian со опкружувачки звук со технологијата Trifield™ емитира полн и чист звук како да се работи за изведба во живо преку своите 15 звучници.

ИСТРАЖЕТЕ ГО MERIDIAN AUDIO

Првиот компактен СУВ на Jaguar е уникатна комбинација на впечатлива појава, агилност и динамично возење. Креирајте го својот совршен E‑PACE со помош на нашиот конфигуратор.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ