• Jaguar F‑PACE

  Најпрактичниот спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.

 • Jaguar I‑PACE

  Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Моќен, агилен и сосема посебен, F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar XE

  Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан на Jaguar досега.

 • Jaguar XF

  Вистински беспрекорни перформанси, апсолутно задоволство во возењето.

 • Jaguar XJ

  Драматична комбинација на убавина, луксуз и моќност.

Play

НАДВОРЕШНОСТ

За впечатлива појава на патот, E‑PACE се карактеризира со надворешното целосно ЛЕД осветлување.

Возилата што се прикажани во филмската содржина на оваа веб-локација може да не се точните претставници на најновите обновувања и надградби. Некои опишани карактеристики може да зависат од пазарот или од погонската единица. Обратете се до вашиот локален продавач на Jaguar за да ги добиете најновите спецификации.

Во профил, закривената линија на покривот на E‑PACE се меша со спојлерот којшто стои преку стрмно закосениот заден прозорец. Опционалните 21”-ни тркала од легура го нагласуваат спортскиот карактер на E‑PACE. Одзади, целосно ЛЕД крајните светла обезбедуваат вистински потпис карактеристичен за ноќни услови.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

E‑PACE

E‑PACE сигурно го нагласува модерниот луксуз.

E‑PACE R‑DYNAMIC

Храбар и самоуверен, со непогрешлив спортски стил како однадвор така и внатре.

ПАНОРАМСКИ ПОКРИВ

Изберете го нашиот опционален стаклен фиксен панорамски покрив за да ја исполните внатрешноста на вашиот E‑PACE со светлина и да го унапредите чувството за проветреност и простор. Внесувајќи ја надворешноста внатре, секому му давате извонреден поглед на небото.

ЛЕД ФАРОВИ

ЛЕД ФАРОВИ

За впечатлива појава на патот, E‑PACE се карактеризира со надворешното целосно ЛЕД осветлување. ЛЕД светлата се дизајнирани да траат колку што е и работниот век на возилото и се поекономични бидејќи трошат помалку енергија. Опционалните Матрикс ЛЕД фарови вклучуваат неколку системи како што се Препознатливи светла за дневно возење DRL, Прилагодлив светлосен сноп за возење и системот Предни и задни анимирани трепкачи за правец. Системот за задни анимирани трепкачи за правец е опционален и со ЛЕД фарови и ЛЕД фарови со препознатливи светла за дневно возење DRL, со што се намалува времето што е потребно другите учесници во сообраќајот да ја забележат планираната насока на движење.

21”-НИ ТРКАЛА*

21”-НИ ТРКАЛА*

На располагање е палета со опции за тркала за дополнително да се збогати спортскиот карактер на E‑PACE. На избор имате широка лепеза од тркала со современ и динамичен дизајн, со димензии дo 21". Овие тркала бараат автоматска трансмисија и систем за прилагодлива динамика. Достапноста на тркалата е во зависност од погонската единица.

Првиот компактен СУВ на Jaguar е уникатна комбинација на впечатлива појава, агилност и динамично возење. Креирајте го својот совршен E‑PACE со помош на нашиот конфигуратор.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

* Достапно само кога е избран опционалниот систем Прилагодлива динамика.