• Jaguar F‑PACE

  Најпрактичниот спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar E‑PACE

  Целосно новиот E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.

 • Jaguar I‑PACE

  Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Моќен, агилен и сосема посебен, F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar XE

  Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан на Jaguar досега.

 • Jaguar XF

  Вистински беспрекорни перформанси, апсолутно задоволство во возењето.

 • Jaguar XJ

  Драматична комбинација на убавина, луксуз и моќност.

Play

НАДВОРЕШНОСТ

Прикажаниот модел е E‑PACE First Edition. Интерактивниот возачки дисплеј од 12.3” не е располагање кај овој модел. Дел од прикажаната опрема може да не е на располагање кај сите пазари и мотори. Ве молиме, за дополнителни информации консултирајте го локалниот дилер на Jaguar.

Во профил, закривената линија на покривот на E‑PACE се меша со спојлерот којшто стои преку стрмно закосениот заден прозорец. Опционалните 21”-ни тркала од легура го нагласуваат спортскиот карактер на E‑PACE. Одзади, целосно ЛЕД крајните светла обезбедуваат вистински потпис карактеристичен за ноќни услови. 

Креирајте свој модел
E-Pace

E-Pace

E‑PACE R-DYNAMIC

E‑PACE R-DYNAMIC

ПАНОРАМСКИ ПОКРИВ

Изберете го нашиот опционален стаклен фиксен панорамски покрив за да ја исполните внатрешноста на вашиот E‑PACE со светлина и да го унапредите чувството за проветреност и простор. Внесувајќи ја надворешноста внатре, секому му давате извонреден поглед на небото.

ЛЕД ФАРОВИ

ЛЕД ФАРОВИ

За впечатлива појава на патот, E‑PACE се карактеризира со надворешното целосно ЛЕД осветлување. ЛЕД светлата се дизајнирани да траат колку што е и работниот век на возилото и се поекономични бидејќи трошат помалку енергија. Опционалните Матрикс ЛЕД фарови се достапни со системот Анимирани трепкачи за правец, со што се намалува времето што е потребно другите учесници во сообраќајот да ја забележат планираната насока на движење.

21”-НИ ТРКАЛА

21”-НИ ТРКАЛА

На располагање е палета со опции за тркала за да се унапреди спортскиот карактер на E‑PACE. На избор имате широка лепеза од тркала со современ и динамичен дизајн, со димензии дo 21"*.

*Не е достапно пред TBC.

Првиот компактен СУВ на Jaguar е уникатна комбинација на впечатлива појава, агилност и динамично возење. Креирајте го својот совршен E‑PACE со помош на нашиот конфигуратор.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ