Logo jaguar mobile

ДИЗАЈН НА I-PACE CONCEPT

Вистински Jaguar, пред сѐ, I-PACE Concept ја симболизира револуционерната иднина во електричните возила.

При дизајнирање на електрични возила слободно можете да заборавите на правилата. I-PACE Concept е впечатлив израз на идните возила на Jaguar.

И јас сакам еден Информирајте ме редовно
ДРАМАТИЧЕН СТИЛ

ДРАМАТИЧЕН СТИЛ

„Предизвикот беше да се дизајнира и создаде електрично возило коешто јасно и несомнено е Jaguar - возило коешто ќе покаже дека електричното возило може да биде автомобил за возачот и да ги возбудува сетилата“.

Ијан Калум (Ian Callum), директор на дизајн

ЧУДЕСНА АЕРОДИНАМИКА

Драматичниот, уникатен изглед на I-PACE Concept со аеродинамичната вдлабнатина на хаубата, рамните кваки на вратите и нагласените влезни отвори за воздух, ја максимира автономијата на возилото и се грижи тоа ефикасно да го сече воздухот.

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА

ДОСТАПЕН ОД ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА 2018 ГОДИНА

Бидете во тек со најновите информации пред целосното откривање на I-PACE кон крајот на 2017 година.

Сакате да бидете меѓу првите сопственици на I-PACE кога ќе стане достапен во втората половина на 2018 година? Известете нѐ и ќе ве контактираме преку продавачот којшто е најблиску до вас.

И ЈАС САКАМ ЕДЕН

Информирајте ме редовно

ВПЕЧАТЛИВ И СОФИСТИЦИРАН

Со својата кабина со 5 седишта којашто е и луксузна и спортска, благодарејќи на прекрасните материјали и напредната технологија, I-PACE Concept ви дава единствено чувство на лагодност од моментот кога ќе ја отворите вратата. Комбинацијата на неговата пливачка централна конзола и панорамскиот покрив создава осветлена и проветрена внатрешност којашто го нагласува исклучителниот пакет на внатрешноста.

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
ПРОСТРАНА И ПРАКТИЧНА ВНАТРЕШНОСТ

ПРОСТРАНА И ПРАКТИЧНА ВНАТРЕШНОСТ

Кај електричните возила нема потреба да се остави простор за мотор со внатрешно согорување или тунел-простор за трансмисијата. Пространата внатрешност и поголемото меѓуоскино растојание на I-PACE Concept нудат луксузен простор за нозете за 5 возрасни лица и обемен багажен простор со иновативни решенија за одлагање на багажот и неопходните предмети.

На сликите е прикажано возилото I-PACE Concept. Сериското возило може да се разликува во стилот, завршните детали и вградените елементи за контрола за возачот. Сите вредности за забрзувањето, моќноста, брзината, автономијата и полнењето се проценки на произведувачот врз основа на најдобрите информации кои се достапни при издавањето. Сериските возила ќе се тестираат и сертифицираат пред да се пуштат на пазарот, со официјални вредности коишто ќе бидат достапни пред која било нарачка од клиентот.

Прикажано е идејно возило, детали на сериското возило може да се разликуваат.