Logo jaguar mobile

E-PACE R-DYNAMIC

Храбар и самоуверен, со непогрешлив спортски стил и како однадвор така и внатре.
ЕМИСИЈА НА CO2 g/km

Од 124* со рачен менувач
Од 147 со автоматска трансмисија

ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус (l/100km)

Од 4,7 со рачен менувач
Од 5,6 со автоматска трансмисија
 
*Кога се вградени 17"-ни тркала од легура.

Уникатните предни одбојници, завршната обработка во бојата Gloss Black за предната украсна маска и декоративните детали за надворешноста во бојата Satin Chrome додаваат уште повеќе вкус. Во внатрешноста, лопатките за менување степени на пренос* значат дека не мора да ги тргате рацете од воланот за да смените степен на пренос, а седиштата со спортски контури се карактеризираат со поголеми странични потпирачи. Двојното порабување дава трајност, а конците во контрастни бои го збогатуваат спортскиот стил на внатрешноста.

*Само со автоматска трансмисија.

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА Креирајте свој модел

НАПРЕД

НАПРЕД

НАЗАД

НАЗАД

ВНАТРЕШНОСТ

ВНАТРЕШНОСТ

СТАНДАРДНИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА E-PACE R-DYNAMIC

17"-ни „Style 1037“ тркала од легура со 10 краци

ЛЕД фарови

Ретровизори на вратите со греење

Предни седишта од мебел-штоф со порабување во контрастна боја, прилагодување во 8 насоки

Touch Pro 10"-ен екран

Системи: Итно кочење, Задна камера, Контрола на патна брзина и Ограничувач на брзината, Помош за задржување во коловозна лента, Набљудување на состојбата на возачот, Елемент за помош при паркирање напред и назад.

18"-ни „Style 5048“ тркала од легура со 9 краци

ЛЕД фарови со светла за дневно возење со препознатлив потпис

Ретровизори на вратите со автоматско придушување, електромоторно затворање, греење и со приодни светла

Предни седишта од зрнеста кожа со порабување во контрастна боја, прилагодување во 10 насоки

Touch Pro 10"-ен екран, Connect Pro, Navigation Pro и пакет Smartphone

Освен со стандардните напредни системи за помош на возачот, E-PACE S доаѓа и со системите Препознавање сообраќаен знак, Прилагодлив ограничувач на брзината и пакетот Park.

19"-ни „Style 5050“ тркала од легура со 10 краци

ЛЕД фарови со светла за дневно возење со препознатлив потпис и системот Помош за автоматско долго светло на фаровите

Ретровизори на вратите со автоматско придушување, електромоторно затворање, греење и со меморија и приодни светла

Предни седишта од зрнеста кожа со прилагодување во 14 насоки со мемориска функција

Touch Pro 10"-ен екран, Connect Pro, пакет Smartphone и Navigation Pro. Вграден е и врвниот звучен систем MeridianTM

Освен со стандардните InControl системи за помош на возачот, E-PACE R-Dynamic SE доаѓа и со системите Препознавање сообраќаен знак со Прилагодлив ограничувач на брзината, пакет Park и пакет Drive. Во пакетот Park се вклучени системите 360° Помош при паркирање, Набљудување на сообраќајот зад вас и Помош при паркирање. Во пакетот Drive се вклучени системите Прилагодлива контрола на патна брзина со Помош при возење во колона, Итно кочење при големи брзини и Помош за мртов агол.

20"-ни тркала од легура „Style 5051“ со 5 двојни краци во бојата Satin Grey обработени со дијамант

ЛЕД фарови со светла за дневно возење со препознатлив потпис и системот Помош за автоматско долго светло на фаровите

Ретровизори на вратите со автоматско придушување, електромоторно затворање, греење и со меморија и приодни светла

Седишта од перфорирана Windsor кожа со порабување во контрастна боја, прилагодување во 18 насоки со мемориска функција

Touch Pro 10"-ен екран, Connect Pro, пакет Smartphone и Navigation Pro. Вграден е и врвниот звучен систем MeridianTM и системот Интерактивен дисплеј за возачот

Освен со стандардните InControl системи за помош на возачот, E-PACE R-Dynamic HSE доаѓа и со системите Препознавање сообраќаен знак со Прилагодлив ограничувач на брзината, пакет Park и пакет Drive. Во пакетот Park се вклучени системите 360° Помош при паркирање, Набљудување на сообраќајот зад вас и Помош при паркирање. Во пакетот Drive се вклучени системите Прилагодлива контрола на патна брзина со Помош при возење во колона, Итно кочење при големи брзини и Помош за мртов агол.

Креирајте свој модел
Play

СПЕЦИФИКАЦИИ НА МОТОРИТЕ

На избор имате пет Ingenium мотори — три дизел мотори и два бензински мотори. Сите ја имаат технологијата Стоп/Старт, се карактеризираат со алуминиумска конструкција со мала тежина, пониска емисија на издувни гасови, подобра потрошувачка на гориво и беспрекорна моќност.

Погледнете ги спецификациите

КОНФИГУРАТОР

Изберете еден од трите пакети со различни спецификации, а потоа додадете ја вашата совршена комбинација од пакети, опции и додатоци.

Креирајте свој модел

ОПЦИИ И JAGUAR ОПРЕМА

Персонализирајте го вашиот E-PACE дури и повеќе додавајќи му стил, практичност и разновидност со официјалните опции и Jaguar опрема од вашиот локален продавач на Jaguar.

Погледнете ги опциите и додатоците