Logo jaguar mobile

E-PACE

Агилна управливост, простор за складирање во внатрешноста најдобар во класата и удобност што ја нудат 577-те литри багажен простор.
ЕМИСИЈА НА CO2 g/km

Од 124* со рачен менувач
Од 147 со автоматска трансмисија

ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус (l/100km)

Од 4,7 со рачен менувач
Од 5,6 со автоматска трансмисија
 
*Кога се вградени 17"-ни тркала од легура.

E-PACE сигурно го нагласува модерниот луксуз. Каков и да е вашиот стил, нашата широка палета на бои и првокласни материјали ви овозможуваат да создадете автомобил што со секој свој детаљ е единствен какви што сте и вие.

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА Креирајте свој модел

НАПРЕД

НАПРЕД

НАЗАД

НАЗАД

ВНАТРЕШНОСТ

ВНАТРЕШНОСТ

СТАНДАРДНИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА E-PACE

Возбудливото возење, современата мајсторска изработка и секојдневната практичност се стандард. Сега, кој член од семејството E-PACE ќе го изберете?

17"-ни „Style 1037“ тркала од легура со 10 краци

ЛЕД фарови

Ретровизори на вратите со греење

Предни седишта од мебел-штоф со прилагодување во 8 насоки

Touch Pro 10"-ен екран

Системи: Итно кочење, Задна камера, Контрола на патна брзина и Ограничувач на брзината, Помош за задржување во коловозна лента, Набљудување на состојбата на возачот, Елемент за помош при паркирање напред и назад.

18"-ни „Style 9008“ со 9 краци

ЛЕД фарови со светла за дневно возење со препознатлив потпис

Ретровизори на вратите со автоматско придушување, електромоторно затворање, греење и со приодни светла

Предни седишта од зрнеста кожа со прилагодување во 10 насоки

Touch Pro 10"-ен екран, Connect Pro, Navigation Pro и пакет Smartphone

Освен со стандардните напредни системи за помош на возачот, E-PACE S доаѓа и со системите Препознавање сообраќаен знак, Прилагодлив ограничувач на брзината и пакетот Park.

19"-ни „Style 1039“ тркала од легура со 10 краци

ЛЕД фарови со светла за дневно возење со препознатлив потпис и системот Помош за автоматско долго светло на фаровите

Ретровизори на вратите со автоматско придушување, електромоторно затворање, греење и со меморија и приодни светла

Предни седишта од зрнеста кожа со прилагодување во 10 насоки со мемориска функција

Touch Pro 10"-ен екран, Connect Pro, пакет Smartphone и Navigation Pro. Вграден е и врвниот звучен систем MeridianTM

Освен со стандардните InControl системи за помош на возачот, E-PACE SE доаѓа и со системите Препознавање сообраќаен знак со Прилагодлив ограничувач на брзината, пакет Park и пакет Drive. Во пакетот Park се вклучени системите 360° Помош при паркирање, Набљудување на сообраќајот зад вас и Помош при паркирање. Во пакетот Drive се вклучени системите Прилагодлива контрола на патна брзина со Помош при возење во колона, Итно кочење при големи брзини и Помош за мртов агол.

20"-ни тркала од легура „Style 5054“ со 5 двојни краци во бојата Satin Grey обработени со дијамант

ЛЕД фарови со светла за дневно возење со препознатлив потпис и системот Помош за автоматско долго светло на фаровите

Ретровизори на вратите со автоматско придушување, електромоторно затворање, греење и со меморија и приодни светла

Седишта од перфорирана Windsor кожа со прилагодување во 18 насоки со мемориска функција

Touch Pro 10"-ен екран, Connect Pro, пакет Smartphone и Navigation Pro. Вграден е и врвниот звучен систем Meridian и системот Интерактивен дисплеј за возачот

Освен со стандардните InControl системи за помош на возачот, E-PACE HSE доаѓа и со системите Препознавање сообраќаен знак со Прилагодлив ограничувач на брзината, пакет Park и пакет Drive. Во пакетот Park се вклучени системите 360° Помош при паркирање, Набљудување на сообраќајот зад вас и Помош при паркирање. Во пакетот Drive се вклучени системите Прилагодлива контрола на патна брзина со Помош при возење во колона, Итно кочење при големи брзини и Помош за мртов агол.

Креирајте свој модел
Play

СПЕЦИФИКАЦИИ НА МОТОРИ

На избор имате пет Ingenium мотори — три дизел мотори и два бензински мотори. Сите ја имаат технологијата Стоп/Старт, се карактеризираат со алуминиумска конструкција со мала тежина, пониска емисија на издувни гасови, подобра потрошувачка на гориво и беспрекорна моќност.

Погледнете ги спецификациите

КОНФИГУРАТОР

Изберете еден од трите пакети со различни спецификации, а потоа додадете ја вашата совршена комбинација од пакети, опции и додатоци.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

ОПЦИИ И JAGUAR ОПРЕМА

Персонализирајте го вашиот E-PACE дури и повеќе додавајќи му стил, практичност и разновидност со официјалните опции и Jaguar опрема од вашиот локален продавач на Jaguar.

Погледнете ги опциите и додатоците